Jedlo, ktoré klame telo
Čo sa nami robia moderné potraviny
Na webinári sa pozrieme na to, ako ultraspracované potraviny ovplyvňujú metabolizmus, hormóny hladu a sýtosti, glykémiu aj systém odmeny v mozgu – a prečo nás po nich hlad prekvapí skôr, než by mal. Dozviete sa, že kalória nie je len číselná jednotka energie, ale biochemický signál, ktorý môže v tele spustiť veľmi odlišné procesy – podľa toho, či pochádza z prirodzenej alebo z ultraspracovanej potraviny.
Čo sa dozviete na webinári:
- ako rozdielne typy tukov, cukrov a bielkovín ovplyvňujú metabolizmus, energiu aj zápalové procesy
- ako niektoré tuky pomáhajú telu fungovať v rovnováhe, zatiaľ čo iné narúšajú bunkovú komunikáciu
- ako rýchle cukry menia spôsob, akým telo hospodári s energiou
- čo sa v organizme deje, keď potraviny prechádzajú agresívnym spracovaním, ktoré mení ich prirodzenú štruktúru aj účinok.
Uvedenou tématikou Vás prevedie lektorka Inštitútu Welko a
Ako webinár prebieha:
Webinár je realizovaný v aplikácii Zoom. Vstup je najskôr 10 minút pred zahájením cez odkaz, ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili o úhrade platby. Po prihlásení sa dostanete do "čakárni" a vedúci seminára Vás postupne, v poradí, v akom budú poslucháči prichádzať, pustí ďalej do miestnosti. Po zahájení Vás lektor krátko zoznámi s aplikáciou Zoom a s funkciami, ktoré budete môcť v priebehu webinára využiť - napríklad zapojenie sa do diskusie alebo online chatovanie.
Účastníkom webinára posielame po jeho ukončení, na vyžiadanie, Osvedčenie o účasti, obsahujúce tému webinára, meno a priezvisko a dátum konania.
Doba trvania webinára: 1 hodina
Cena webinára: 20 eur
Termín konania webinára: nie je stanovený
Kapacita je 100 osôb.
Rezervujte si svoje miesto
Upozornenie: Zakúpením vstupenky beriete na vedomie a súhlasíte, že pri počte menej než 5 prihlásených záujemcov, si vyhradzujeme právo webinár zrušiť a prihláseným vstupné vrátiť v plnej výške. Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť naživo online formou, bude vám nahrávka webináru poslaná na vyžiadanie. Každý účastník webináru získa aj certifikát o absolvovaní.
Jedlo, ktoré klame telo
Čo sa nami robia moderné potraviny
Na webinári sa pozrieme na to, ako ultraspracované potraviny ovplyvňujú metabolizmus, hormóny hladu a sýtosti, glykémiu aj systém odmeny v mozgu – a prečo nás po nich hlad prekvapí skôr, než by mal. Dozviete sa, že kalória nie je len číselná jednotka energie, ale biochemický signál, ktorý môže v tele spustiť veľmi odlišné procesy – podľa toho, či pochádza z prirodzenej alebo z ultraspracovanej potraviny.
Čo sa dozviete na webinári:
Uvedenou tématikou Vás prevedie lektorka Inštitútu Welko a
Ako webinár prebieha:
Webinár je realizovaný v aplikácii Zoom. Vstup je najskôr 10 minút pred zahájením cez odkaz, ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili o úhrade platby. Po prihlásení sa dostanete do "čakárni" a vedúci seminára Vás postupne, v poradí, v akom budú poslucháči prichádzať, pustí ďalej do miestnosti. Po zahájení Vás lektor krátko zoznámi s aplikáciou Zoom a s funkciami, ktoré budete môcť v priebehu webinára využiť - napríklad zapojenie sa do diskusie alebo online chatovanie.
Účastníkom webinára posielame po jeho ukončení, na vyžiadanie, Osvedčenie o účasti, obsahujúce tému webinára, meno a priezvisko a dátum konania.
Doba trvania webinára: 1 hodina
Cena webinára: 20 eur
Termín konania webinára: nie je stanovený
Kapacita je 100 osôb.
Rezervujte si svoje miesto
Upozornenie: Zakúpením vstupenky beriete na vedomie a súhlasíte, že pri počte menej než 5 prihlásených záujemcov, si vyhradzujeme právo webinár zrušiť a prihláseným vstupné vrátiť v plnej výške. Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť naživo online formou, bude vám nahrávka webináru poslaná na vyžiadanie. Každý účastník webináru získa aj certifikát o absolvovaní.