Správna príprava potravín
Mnoho ľudí si neuvedomuje, že nesprávnym zaochádzaním s potravinami prichádzajú o množstvo mikronutrientov. Práve preto je dôležité venovať sa aj tejto tématike. Budeme sa zaoberať správnym zaobchídzaním s potravinami, preberieme si plusy a mínusy surovej a varenej stravy a v neposlednom rade si prejdeme aj správne uskladnenie potravín, pretže aj to má veľký vplyv na maximalizovanie čerpania živín z nich.
Aké témy zaznejú na webinári:
Uvedenou tématikou Vás prevedie lektorka Inštitútu Welko a výživová špecialistka Alžbeta Škařupová.
Ako webinár prebieha:
Webinár je realizovaný v aplikácii Zoom. Vstup je najprv 10 minút pred zahájením cez odkaz, ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili o prijatí platby. Po přihlásení sa dostanete do "čakárne" a vedúci seminára Vás postupne, v poradí, v akom budú poslucháči prichádzať, pustí ďalej do miestnosti. Po zahájení Vás lektor krátko zoznámi s aplikáciou Zoom a s funkciami, ktoré budete môcť v priebehu webinára využiť - napríklad zapojenie sa do diskusie alebo online chatovanie.
Účastníkom webinára posielame po jeho ukončení, na vyžiadanie, Osvedčenie o účasti, obsahujúce tému webinára, meno a priezvisko a dátum konania.
Doba trvania webinára: 1 hodina
Cena webinára: 12 eur
Termín konánia webinára: nie je stanovený
Kapacita je 100 osôb.
Rezervujte si svoje miesto
Upozornenie: Zakúpením vstupenky beriete na vedomie a súhlasíte, že pri počte menej než 5 prihlásených záujemcov, si vyhradzujeme právo webinár zrušiť a prihláseným vstupné vrátiť v plnej výške. Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť naživo online formou, bude vám nahrávka webináru poslaná na vyžiadanie. Každý účastník webináru získa aj certifikát o absolvovaní.
Správna príprava potravín
Mnoho ľudí si neuvedomuje, že nesprávnym zaochádzaním s potravinami prichádzajú o množstvo mikronutrientov. Práve preto je dôležité venovať sa aj tejto tématike. Budeme sa zaoberať správnym zaobchídzaním s potravinami, preberieme si plusy a mínusy surovej a varenej stravy a v neposlednom rade si prejdeme aj správne uskladnenie potravín, pretže aj to má veľký vplyv na maximalizovanie čerpania živín z nich.
Aké témy zaznejú na webinári:
Negatívne zmeny pri tepelnej úprave potravín
Ako správne skladovať potraviny?
Uvedenou tématikou Vás prevedie lektorka Inštitútu Welko a výživová špecialistka Alžbeta Škařupová.
Ako webinár prebieha:
Webinár je realizovaný v aplikácii Zoom. Vstup je najprv 10 minút pred zahájením cez odkaz, ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili o prijatí platby. Po přihlásení sa dostanete do "čakárne" a vedúci seminára Vás postupne, v poradí, v akom budú poslucháči prichádzať, pustí ďalej do miestnosti. Po zahájení Vás lektor krátko zoznámi s aplikáciou Zoom a s funkciami, ktoré budete môcť v priebehu webinára využiť - napríklad zapojenie sa do diskusie alebo online chatovanie.
Účastníkom webinára posielame po jeho ukončení, na vyžiadanie, Osvedčenie o účasti, obsahujúce tému webinára, meno a priezvisko a dátum konania.
Doba trvania webinára: 1 hodina
Cena webinára: 12 eur
Termín konánia webinára: nie je stanovený
Kapacita je 100 osôb.
Rezervujte si svoje miesto
Upozornenie: Zakúpením vstupenky beriete na vedomie a súhlasíte, že pri počte menej než 5 prihlásených záujemcov, si vyhradzujeme právo webinár zrušiť a prihláseným vstupné vrátiť v plnej výške. Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť naživo online formou, bude vám nahrávka webináru poslaná na vyžiadanie. Každý účastník webináru získa aj certifikát o absolvovaní.