0 €

Správna príprava potravín

Mnoho ľudí si neuvedomuje, že nesprávnym zaochádzaním s potravinami prichádzajú o množstvo mikronutrientov. Práve preto je dôležité venovať sa aj tejto tématike. Budeme sa zaoberať správnym zaobchídzaním s potravinami, preberieme si plusy a mínusy surovej a varenej stravy a v neposlednom rade si prejdeme aj správne uskladnenie potravín, pretže aj to má veľký vplyv na maximalizovanie čerpania živín z nich.

Aké témy zaznejú na webinári:

  • Ako s potravinami zaobchádzať, aby sme z nich získali maximum?
  • Surová strava vs. tepelne upravená
  • Riziká surovej stravy
  • Typy tepelnej úpravy potravín
  • Negatívne zmeny pri tepelnej úprave potravín

  • Ako správne skladovať potraviny?

Uvedenou tématikou Vás prevedie lektorka Inštitútu Welko a výživová špecialistka Alžbeta Škařupová.

Ako webinár prebieha:

Webinár je realizovaný v aplikácii Zoom. Vstup je najprv 10 minút pred zahájením cez odkaz, ktorý obdržíte v potvrdzovacom maili o prijatí platby. Po přihlásení sa dostanete do "čakárne" a vedúci seminára Vás postupne, v poradí, v akom budú poslucháči prichádzať, pustí ďalej do miestnosti. Po zahájení Vás lektor krátko zoznámi s aplikáciou Zoom a s funkciami, ktoré budete môcť v priebehu webinára využiť - napríklad zapojenie sa do diskusie alebo online chatovanie.

Účastníkom webinára posielame po jeho ukončení, na vyžiadanie, Osvedčenie o účasti, obsahujúce tému webinára, meno a priezvisko a dátum konania.

Doba trvania webinára: 1 hodina

Cena webinára: 12 eur

Termín konánia webinára: nie je stanovený

Kapacita je 100 osôb. 

Rezervujte si svoje miesto

Upozornenie: Zakúpením vstupenky beriete na vedomie a súhlasíte, že pri počte menej než 5 prihlásených záujemcov, si vyhradzujeme právo webinár zrušiť a prihláseným vstupné vrátiť v plnej výške. Pokiaľ sa webináru nemôžete zúčastniť naživo online formou, bude vám nahrávka webináru poslaná na vyžiadanie. Každý účastník webináru získa aj certifikát o absolvovaní. 

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)