0 €

RÝCHLA Hokaido-mrkvovÁ polievKA

Suroviny:

1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
2 zemiaky
1/2 hokaido tekvice
4-5 veľkých mrkiev
1 lyžicu oleja
Soľ, čierne korenie, kurkuma

Postup prípravy:

Zeleninu očistíme, nakrájame na menšie kúsky. Na troške oleja opražíme cibuľu a strúčiky cesnaku, osolíme. Následne pridáme všetku nakrájanú zeleninu, chviľku opražíme a zalejeme vodou alebo vývarom.
Môžeme pridať jeden zeleninový bujón (kto chce).
Varíme, až kým zelenina nezmäkne, následne polievku rozmixujeme, dochutíme soľou, korením a pridáme za lyžičku kurkumy.
Podávať môžeme s opečenými krutónmi alebo tekvicovými semiačkami.


Prajem dobrú chuť! 

Recept pripravila Eva Püšpökyová

image1 (4).jpeg

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)