0 €

TAJOMSTVO DOBRÉHO JEDLA

O kurze

Aj tú najzdravšiu potravinu môžeme znehodnotiť nesprávnym zaobchádzaním s ňou. A to počnúc zberom, alebo v prípade živočíšnych produktov porážkou, cez skladovanie vo veľkoskladoch, prepravou, skladovanie na predajni (bohužiaľ, toto však nie sme vo väčšine prípadov schopní nijak ovplyvniť) až po prepravu z predajne domov, skladovanie v domácnosti, manipuláciu pri príprave finálneho pokrmu, až po samotnú finálnu kulinársku prípravu. Posledne menované aspekty sme však schopní veľmi účinne ovplyvniť my sami. Aby sme predišli znehodnoteniu základných čerstvých potravín, je dobré poznať, čo sa s potravinami deje pri správnej a čo pri nesprávnej manipulácii. K objasneniu týchto procesov slúži tento náš kurz.

Cieľovou skupinou kurzu sú:

  • široká verejnosť - každý, komu záleží na vlastnom zdraví a zdraví jeho blízkych
  • výživoví poradcovia
  • nutriční ​​terapeuti a špecialisti

Obsah kurzu

  • technológie a bezpečnosť potravín
  • skladovanie a preprava základných potravín
  • uchovávanie hotových pokrmov
  • kulinárske úpravy potravín

Ako postupovať keď sa rozhodnete pre náš on-line kurz?

  • Vyplňte a odošlite prihlášku
  • Najneskôr do 24 hodín obdržíte potvrdzovací email s pokynom k ​​úhrade registračného poplatku
  • Po vykonaní úhrady obdržíte prístupové údaje k štúdiu ... a môžete začať študovať 

Cena kurzu

89, - Eur

* Uvedená cena platí do 30.6.2024

Prihlásť do kurzu sa môžete tu

PRIHLÁŠKA

Kurz môžete taktiež darovať prostredníctvom darčekového poukazu 

Zdroj dynamické sekce: Napište nám (Formulář)